• Kontakt

Virksomhedens historie

Fra Hobbyvirksomhed til levevej

J-maskiner blev grundlagt i 2008 af Jos van Ewijk og  holder til på en gård i nærheden af Rødekro. Det var helt fra starten af et hobbyprojekt, der sidenhen fik vokseværk.

I 2007 solgte Jos sin anpart i Lerskov Maskinstation og ville prøve lykken med andre projekter. Med mere end 10 års erfaring indenfor branchen blev det startskuddet til at starte egen virksomhed, og J-maskiner blev derfor grundlagt med salg af nye og brugte entreprenørmaskiner og efterfølgende servicering. Da finanskrisen slog igennem, opdagede Jos, at det var blevet mere attraktivt at bestille mindre entreprenørmaskiner hjem fra hhv. Estland, Holland og Tyskland, da flere producenter havde svært ved at sælge maskinerne på hjemmemarkedet. De havde mange maskiner på lager, de ikke kunne komme af med på det tidspunkt. Så Jos måtte bare slå til.

Frem til 2011 fandt opkøb af entreprenørmaskiner sted, indtil Jos fandt ud af, at kundernes efterspørgsel efter landbrugsmaskiner var mere gunstigt for ham. Derfor tog han landbrugsmaskiner ind i sortimentet med specialisering i disc-nedfældere samt disc- og dybdeharvere. Gennem tiden har Jos van Ewijk udvidet sin forretning til både at omfatte brugte og nye entreprenør- og landbrugsmaskiner. Samtidig kan han også tilbyde kommissionssalg.

I fremtiden vil Jos dog satse på at sælge nye maskiner fra få forskellige mærker.

J-maskiner er eneforhandler i Danmark af mærkerne Agro-Tom, Intertech og Eurotrac. Jos har i fremtiden fokus på at have et mærke pr. produkttype. Det gør det mere enkelt at bestille produkter hjem og blive specialiseret og få større viden indenfor de mærker, J-maskiner sælger.

Den 1. februar 2018 flyttede J-maskiner i nye lokaler på Stationsvej 4, 6230 Rødekro. Jos manglede mere plads og valgte derfor at købe en endnu større lagerhal med plads til alle maskiner på samme sted.

 

 

daendees

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik