Minilæsser Rødekro

Vi er specialister i minilæsser Rødekro

J-maskiner er specialister indenfor minilæsser Rødekro og har masser af minilæsser til salg.

Minilæsser er en lille, motordrevet maskine med stiv ramme med løftearme, der kan fastgøres til en lang række arbejdsbesparende værktøjer eller redskaber.

Minilæssere er typisk firehjulede køretøjer med hjulene mekanisk låst i synkronisering på hver side. Hvor drivhjulene til venstre kan køres uafhængigt af højre hjuls drivhjul. Hjulene har typisk ingen separat styremekanisme og holder en fast lige justering på maskinens krop. Drejning opnås ved differentiel styring, hvor venstre og højre hjulpar betjenes ved forskellige hastigheder. Maskinen drejer ved at glide eller trække sine hjul med fast orientering over jorden.

Ekstrem ydeevne

Den ekstremt stive ramme og de stærke hjullejer forhindrer at, vridningskræfter forårsaget af denne trækbevægelse i at, beskadige maskinen. Som med bæltekøretøjer kan den høje jordfriktion, der produceres af minilæsseren, rive bløde eller skrøbelige vejoverflader op.

De kan konverteres til lav jordfriktion ved hjælp af specialdesignede hjul. Minilæssere er i stand til nulradius, “pirouette” drejning. Hvilket gør dem ekstremt manøvrerbare og værdifulde til opgaver, der kræver en kompakt, smidig minilæsser Rødekro.

Se vores store udvalg her

Minilæsser Rødekro

Har du et spørgsmål?

J-Maskiner har en mere end 10 års erfaring inden for salg landbrugsmaskiner. Gennem årene har J-Maskiner hjulpet deres kunder med at opfylde deres behov, hvor både pris og kvalitet går hånd-i-hånd.

Hos J-Maskiner kommer kunden altid i første række, hvorfor de altid går den ekstra mil, for at levere den ekstra gode service. God service har en høj værdi, og de holder sig hele tiden opdateret på market, for at være konkurrencedygtige på viden og pris.

De holder til i Rødekro, hvor du altid er velkommen til at kigge forbi. Har de ikke lige det du mangler, så prøver de at finde det, de skaffer alt fra nye til brugte maskiner.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Køb en minilæsser i Rødekro

Så er du på jaget efter minilæsser til salg, så er j-maskiner.dk minilæsser Rødekro, det rette sted at lede. Vi har både nye og brugte minilæsser til salg.

I modsætning til en konventionel frontlæsser er løftearmene i disse maskiner sammen med føreren med drejepunkterne bag førerens skuldre. På grund af operatørens nærhed til de bevægelige bomme var tidlige minilæssere ikke så sikre som konventionelle frontlæssere. Moderne minilæssere har fuldt lukkede førerhuse og andre funktioner for at beskytte operatøren. Som frontlæssere kan de skubbe materiale fra et sted til et andet, transportere materiale i skovlen eller læsse materiale i en lastbil eller trailer.

Har du brug for hjælp, der du mere end velkommen til at ringe eller kigge forbi i Rødekro. Du kan også se vores minilæsser Rødekro til salg her

 
Minilæsser Rødekro
Scroll to Top